badkamer renovatie kuringen Aska

ELEGANT

Het kleur en materiaalgebruik in deze badkamer zijn gekozen naar functionaliteit. Het mat witte acryl achter toilet, bad en douche zorgen voor een onderhoudsvriendelijke afwerking. De wanden die niet nat worden zijn geschilderd in een lichte grijstint passend bij de vloertegels en meubelkleur. De speelse inbouw verlichting naast het bad en de indirecte LED verlichting in de douche zorgen voor een extra “finishing touch” die de badkamer tot een fraai geheel maakt!

badkamer renovatie Kuringen Aska, badkamer renovatie Kuringen Aska, badkamer renovatie Kuringen Aska, badkamer renovatie Kuringen Aska, badkamer renovatie Kuringen Aska, badkamer renovatie Kuringen Aska

INDUSTRIEËL

Er is in deze badkamer bewust gekozen om de oude originele stalmuur met houten balk van vroeger te restaureren en zichtbaar te laten. Dit samen met de oude lockerkasten, de basic verlichting aan porseleinen fittingen en radiator in blank staal geven de badkamer een authentieke en industriële look. Een badkamer met karakter!

, , , ,

RELIËF

In deze badkamer is gekozen voor een rustige witte kleurstelling op de wanden. Om het vlakke neutrale geheel wat levendig te maken is gekozen voor een accentmuur met een reliëftegel. Deze tegel geeft de verder neutrale badkamer toch een speciaal tintje. Om er warmte in te brengen is gekozen voor een mooie parketimitatie op de vloer een eeen mooie bruintint voor het badmeubel.

, , , ,

STIJLVOL

In deze luxe badkamer zijn enkel de noodzakelijke wanden betegeld. De overige wanden zijn voorzien van een functionele plint en warm schilderwerk. De vloertegel met grijze betonlook is ook op de wanden toegepast wat vooral in de douche erg praktisch is in het onderhoud. Het speelse, stijlvolle badmeubel is op maat gemaakt en voorzien van greeploze "push-open" sluitingen. De houten badomkasting brengt warmte in deze stijlvolle badkamer.

 

 

, , , , ,

CHARMANT

In deze badkamer is slechts één tegel gebruikt voor wand en vloer. Omdat er een rustige samenstelling van kleuren is in deze badkamer zijn de tegels in wisselend verband geplaatst. De zorgvuldig gekozen verlichting in het plafond geschakeld worden in 3 tinten wit licht. De subtiele wandinbouwverlichting geeft juist voldoende licht voor de nachtelijke toilet bezoeken. De acryl achterwand in de douche met indirecte LED verlichting zijn de finishing-touch van deze charmante badkamer.

 

, , , , , , ,

VEELZIJDIG

Deze badkamer is klein van afmeting maar veelzijdig in gebruik! Ook de kleine hoekjes hebben een functionele invulling gekregen als bergruimte. Boven de wasmachine en droogkast is een praktisch tablet geplaatst waar de was gevouwen kan worden of in een jong gezin een baby verschoond kan worden. De gekozen materialen en kleurstelling geven deze functioneel ingerichte badkamer sfeer en warmte, een heerlijke plek om te wassen en ontspannen.

 

 

kleine, functionele badkamer, wasmachine in de badkamer, , , ,

EENVOUD

In deze badkamer is gekozen voor eenvoud in het kleurpallet. De doorgetrokken vloer- en wandtegels zorgen voor een rustig beeld. In de ruime inloopdouche is gekozen voor een mozaïk van dezelfde tegel om contrast te ceeëren. De witte maatwerk kasten zorgen voor een frisse toon in een verder serene badkamer.

 

 

, , , ,

AANPASSING

Ook voor aanpassingen in bestaande badkamers kunt u bij ons terecht. Zoals bij deze realisatie waar het bad vervangen is door een ruime inloopdouche. Hierdoor is de badkamer een stuk praktischer en toegankelijker geworden.

 

 

 

,

COMPACT

Deze compacte badkamer is van alle comfort voorzien. De ruime inloopdouche over de volledige breedte van de badkamer wordt afgesloten door middel van een 4-delige schuifwand. Deze schuifwand heeft geen onderprofiel wat een pluspunt is voor het onderhoud en de toegankelijkheid. Doordat de opening in het midden is blijft er voldoende ruimte over in de badkamer voor een badmeubel met hoge kolomkast en hangtoilet. Zo wordt deze compacte ruimte optimaal benut.
 
 

, , , , ,
Badkamer met kiezelmuru

KIEZEL

Als basis is voor deze badkamer een rustige mat witte wandtegel gekozen. De vloer, afgewerkt met tegels die er uit zien als echt hout, geven de badkamer een warme sfeer. De lange douchemuur, betegeld met platte kiezels, geven de badkamer een zuiderlijk en zonnig karakter. De hoogglans witte kasten, die boven het toilet op maat van de nis gemaakt zijn, geven de badkamer een luxe en stijlvolle afwerking.

 

 

, Badkamerkasten op maat gemaakt,

ROYAAL

In deze badkamer met royale afmetingen is ook voor een even royale afwerking gekozen. Het vrijstaande bad met ingebouwde kranen en watervaluitloop geeft een gevoel van ruimte en luxe. In de douche is een mooi tegelaccent geplaatst. Samen met de functionele schapjes zorgt dit voor een eyecatcher in de grote-royale douche. Het brede badmeubel vult de lange muur mooi op en versterkt het royale gevoel van deze badkamer.

 

 
, ,

TIJDLOOS

Deze badkamer met neutrale, maar stijlvolle afwerkingen in grijstinten en wit maken er een tijdloze ruimte van die met verschillende kleuren van accessoires en aankleding diverse sferen en stijlen kan aannemen. Het witte badmeubel op maat contrasteerd fris op de grijze achterwand. Door de zijwand van de douche op de badrand te plaatsen kon deze hoek van de ruimte optimaal benut worden. Het heldere glas hou het luchtig en open.

 

 

, , ,

RIANT

In deze riante badkamer zijn alle wensen aan bod gekomen. Een bad dat groot genoeg is om met 2 in te zitten, een praktische inloopdouche en een lang badmeubel met voldoende bergruimte in de kasten en aflegruimte op het tablet. Onder het raam, achter het bad werd een plateau van muur tot muur gemaakt zodat er plek is om even te zitten en ontspannen of om sfeer te creëren door middel van mooie decoratie elementen.

 
 
 
, , , , ,

COMFORTABEL

Deze badkamer bied met de kamerbrede zitbank alle comfort. In de douche is deze ideaal om zittend te ontspannen van het warme stromende water. Buiten de douche creeërt deze bank een fijne zitplek voor het aankleden of bijvoorbeeld voetverzorging. Tegenover de zitbank is over de volledige breedte een badmeubel op maat gemaakt. De ruime opbergmogelijkheden houden de dagelijkse benodigdheden netjes uit het zicht maar wel comfortabel bij de hand.

 

 

, ,

FRIS

Deze badkamer heeft een vernieuwde en frisse blik gekregen. De klant heeft bewust gekozen om het plafond en de kasten onder het schuine dak bestaand te laten. De wanden in de badkamer zijn glad bezet voor schilderwerk, dit houd de ruimte luchtig en ruimtelijk. De wanden boven de douchebak zijn bekleed met acryl, een wandafwerking die het frisse karakter ondersteunt en vooral ook erg praktisch is in onderhoud.

 

 

, ,

HUISELIJK

Deze badkamer heeft een warme, huiselijke sfeer gekregen door het gebruik van parket imitatie op de vloer en warme mokka en crème tinten voor de meubels en wanden. De gekozen kleuren en materialen sluiten harmonieus op elkaar aan en versterken de huiselijke sfeer. Het zitmeubel buiten de douche creëert naast extra bergruimte onder de klepdeksels een comfortabele plek om bijvoorbeeld ontspannen af te drogen of de voeten te verzorgen na het douchen.

 
 
 
, , , , ,

FRAAI

In deze fraaie badkamer zijn alle wensen aan bod gekomen. Een douche en bad apart, een toilet en een dubbel badmeubel. Met de hoge kast tussen het bad en het toilet ontstaat en een subtiele maar prettige scheiding tussen beiden. De schappen boven het toilet bieden mogelijkheid als open bergruimte of het plaatsen van mooie deoratie elementen. De elektrische radiator maakt de ruimte in korte tijd lekker warm en is daardoor ideaal om in het voor- en naseizoen bij te verwarmen.

  

, , ,

KONINKLIJK

Deze ruime badkamer mocht net als de woning er omheen een landelijke en chique uitstraling krijgen. Om dit te realiseren zijn enkel wandtegels geplaatst waar dit noodzakelijk is. Voor de rest is gekozen voor behangpapier. Boven het centraal geplaatste bad geeft de sterrenhemel van steeklampjes het bad een speciaal tintje en een koninklijk gevoel. Dit gevoel wordt aangevuld met sfeervolle wandlampen, mooie accessoires en bijpassende raambekleding.

 

 
, ,

CHIQUE

In deze ruimte is gekozen voor parketimitatie op de vloer; een tegel die er uit ziet en voelt als echt hout. De rustige creme kleurige wandtegels en de taupe kleurige meubels vervolledigen het warme karakter. De wasmachine en droogkast die ook een plaats in de badkamer moesten krijgen zijn fraai weggewerkt in een hoge kastenwand. Boven het bad is een sierelement geplaatst met indirecte sfeerverlichting wat de badkamer een chique uitstraling geeft.

 
 
 
, , , ,

NEUTRAAL

De gekozen kleuren en materialen in deze badkamer zijn neutraal en tijdloos. Met alle kleuren accessoires kan deze badkamer meerdere "looks" aannemen. De antraciet betegelde muur met speelse strook mozaïek achter de douche er in verwerkt geeft de badkamer een chique uitstraling. Het valse plafond met spotjes lichten de badkamer mooi aan en maken de badkamer letterlijk en figuurlijk licht en luchtig.

 
 
 
, , , , ,

SEREEN

Ondanks dat deze badkamer goed gevuld is met alle wensen in deze ruimte is er toch een sereen geheel ontstaan. Het grote raam zorgt voor veel daglicht en ruimte gevoel. De gekozen kleurcombinatie van houtimitatie op de vloer, mokka voor het meubel, warm-wit en mat-wit acryl voor de wanden zorgen samen met een antraciet accent voor een sereen geheel. Er is voldoende gesloten bergruimte voor kleine- en grote spulletjes waardoor de ruimte zelf een rustig en open karakter houd.

 
 
, , , , , ,

STOER

De donkere vloertegel met een metallic effect geeft deze verder neutrale badkamer een stoere tint. Een strook vloertegels achter de wastafel op de wand laten de prachtige wastafel in het oog springen. De op maat gemaakte kasten zijn niet al te hoog waardoor ze een uitstraling krijgt van een mooi dressoir en mogelijkheid en ruimte bied voor sfeer en decoratie elementen. Deze badkamer kan met gebruik van accessoires en handdoeken vele verschillende looks aannemen.

 

  
, , ,

EYECATCHER

De brede nis van kant tot kant haalt 30cm van de effectieve badkamer af, maar zorgt desondanks toch voor een ruimtelijk effect. Door de lage maar kamerbrede nis op ooghoogte krijgt de ruimte optisch meer breedte. De indirecte verlichting versterkt het effect en maakt van deze nis een eyecatcher in de badkamer. De keuze voor deels glad en licht geschilderd bezetwerk houd deze badkamer ondanks de donkere tegels, welke uit praktisch oogpunt gekozen zijn, toch licht en luchtig.

 
 
, , , ,

FUNCTIONEEL

Een van de gebruikers van deze badkamer is invalide. Functionaliteit in deze douche en badkamer stonden daarom voorop. De grote gemetste zitbank in de douche en voldoende wandsteunen op de juiste plaatsen maken het deze gebruiker mogelijk de badkamer volledig zelfstandig te gebruiken. Ook voor de andere leden in het gezin is het een prettige badkamer geworden waarbij de aanpassingen geen hindernissen maar comfort elementen zijn geworden.

 

 
 
, , ,

PRAKTISCH

Donkere tegels met donkere voegen zijn hier bewust boven de douchebak gebruikt. Deze donkere kleuren zijn zeer onderhoudvriendelijk omdat het vuil worden van voegen in de veel gebruikte doucheruimte niet opvalt. Naast het praktische oogpunt is het daarnaast een leuk accent in deze ruime badkamer. Achter het toilet is een tweede accent muur in donkere tegels gemaakt en ook de kleur van het meubel sluit naadloos aan bij de keuze van wand en vloertegels.

 
 
, , ,

SFEERVOL

De grote, ruime douche kwam hier in de plaats van een kleine douche en een bad die als wasmand fungeerde. Hoewel de ruimte groot genoeg is, is gekozen voor een met glas afgesloten douche voor het behoud van warmte tijdens het douchen. De matte band op het glas zorgt voor een gevoel van privacy. Doordat het glas op ooghoogte helder is behoud de douchecabine zijn ruimtelijke eigenschappen. Het massief eiken meubel op maat zorgt samen met de gekozen tegels voor een sfeervolle, tijdloze badkamer.

 
 
, ,

UITDAGING

In deze badkamer zijn van twee ruimtes één grote badkamer gemaakt. De uitdaging hierbij was de grote leidingschacht welke tussen beide ruimtes stond en niet verplaatst kon worden. Door gebruik van schuine lijnen, werd de schacht als vanzelf in het ontwerp opgenomen en ontstond er gelijk een subtiele plaats voor het toilet. De mooie elementen om te zien in de badkamer, de wastafels en het bad, springen mooi in het oog. De ruime douche sluit naadloos aan bij het lijnenspel in deze badkamer.

 
 
, , , , ,

DIAGONAAL

Deze kleine badkamer met een schuin dak en een klein puntvormig dakkapelletje komt optimaal tot zijn recht door de diagonale opzet en keuze voor maatwerk afwerkingen. De extra spiegel op de douchemuur zorgt voor een ruimtelijk effect en voorkomt in een druk gezin gedrang voor de spiegel 's morgens. De ingebouwde verlichting laag bij de grond is ideaal als oriëntatieverlichting voor nachtelijke toiletbezoeken en geeft de ruimte extra sfeer.

 
 
 
, , , , ,

ROND

De ronde douche is in deze badkamer de basis van de afwerking van de gehele ruimte. De vloertegels zijn in dezelfde ronding doorgelegd tot in de aangrenzende slaapkamer en zorgt hiermee voor een vloeiende overgang tussen deze open ruimtes. De vorm van het wastafelblad is als vanzelf ontstaan uit de basisronding van de douche. Achter de douche blijft er buiten de "spetterzone" een functionele ruimte over met rechte muren om te benutten voor kasten of bergruimte.

 
 
, , ,

SCHUIN

Door het gebruik van schuine lijnen zijn alle wensen in deze kleine ruimte toch gerealiseerd. Een ovaal bad voorkomt uitstekende hoeken en creëert daarmee ruimte voor de wastafel. De schuin geplaatste douchemuur is groot genoeg om het water in de douche te houden. Daarnaast zorgt de schuine muur aan de andere kant voor voldoende ruimte om af te drogen en aan te kleden. Het wastafelblad is op maat van de schuine lijnen mee gemaakt en houd de badkamer door de open bergruimte toch ruimtelijk en luchtig.

 
 
, , , , ,

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Een van de meest gehoorde wensen op dit moment is in deze badkamer een belangrijk uitgangspunt geweest. De betegelde douchemuur, de keuze van de donkere vloertegel tot in de douche en afgesloten bergruimte maken deze badkamer onderhoudsvriendelijk en praktisch. De keuze van kersen hout voor de kasten geven de badkamer een warme, natuurlijke uitstraling. Het hemels blauwe plafond en de spiegels tot aan het dakraam halen de blauwe hemel nog meer in de badkamer.

 
 
, , ,

WARM

De fijne afwerking in deze badkamer en de details in het ontwerp geven deze ruimte vanuit ieder oogpunt een warme uitstraling. Er is naast voldoende afgesloten kastruimte veel plaats gecreëerd voor decoratie en sfeerelementen. Centraal in de badkamer is onder de sterrenhemel in het valse plafond een getegeld "vloerkleed" in het tegelwerk opgenomen. De warme kleuren en het gebruik van natuursteen in dezelfde tinten geven deze badkamer zonder daglicht toch een lichte en warme uitstraling.

 
 
, , , , ,